Utflykt i fårhagen



Idag åke vi till Jenny och gjorde en uflykt till fårhagen. En strålande sol sken upp dagen och vi njöt av värmen den gav. Innan vi gick iväg samlades vi uatnför Jennys gård och väntade in mammor och barn. Här leker Fredrik och Alvin mot husväggen.



Lille Gustav fick för några veckor sedan en lillebror. Här står han och tittar på Alvin och Fredrik som leker. Lite blyg i början.



Ida-Marie nerbäddad bland bananer och täcke. Här var hon inte så road av tillfället.



En vacker kärleksört växte intill husväggen dit bin och humlor forfarande hittade till. Den undersöks och klappas fint av Fredrik.



Här undersööks en annan växt av Alvin och Fredrik...brännesslor upptäckte jag efter en stund.....usch. Men killarna var tyckte de var jättespännande och lite stickiga. De har ine lärt sig än att de bränns ju! För sjuttsingen!



När alla mammor och barn var samlade promemerade vi iväg till fårhagen. Tvååringarna promenerade tillsammans med oss medan de tre minstingarna åkte vagn. En spännande väg som innnebar korsa stora vägen med massa bilar och gå en liten sträcka i skogen innan vi var framme. Alvin fick lära sig att det är viktigt att hålla handen när man går vid vägen och titta sig ordentligt för innan man går över. Här på bilden har vi nått hagen och naurligtvis är badkaret i skogen (?) mycket spännande! Se så vackra löv Gustav plockat!





Emil och hans mamma har hittat sin plats i solen :).



Gusavs mamma och lillebror Aron, tre veckor gammal.



Alltid lika glada Henrik sitter i mamma Jennys knä. Jenny bjöd på hembakad äppelkaka och kaffe. Vi njöt av solen, naturen och fikat.







Ida-Marie är fortfarande måttligt road av utflykten... Efter ett tag i hagen med lek, fika och solsken gick vi hem till Jenny igen. Där bjöd hon på en mycket god lunch till mammor och barn.



Alvin tyckte att vi inte fikat tillräcklig. Här bjuder han Emil på en kopp kaffe. Fredrik har ju en kaffebryggare i miniatyr. Alvin älskade att leka med den. Det blev många koppar "passe" som han säger.



Aron vill såklart vara med och se vad som händer, trots att han är så liten.



Fredriks bollhav var ju en av höjdpunkterna på dagen. Alla ungar doppade sig i det mer än en gång. Emil och Fredrik nersjunken bland färgglada bollar.








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0